TFF 3. Lig 3. grupta mücadele edecek olan Osmaniyespor FK. Kayseri Erciyes kampının ardından Osmaniye’de yeni sezon hazırlıklarına sürdürüyor.
Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu yönetimindeki takım, 7 Ocak şehir stadyumunda çalışmalarına tempoyu arttırarak devam ediyor.
Kondisyon idmanının ardından çift kale maç yapan sarı yeşili takımda teknik direktör Ferhatoğlu, maçı sık sık durdurarak futbolcularını uyarılarda bulundu.
3.lig 3.grupta ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde 9 Eylül’de Yeni Orduspor ile oynayacak olan Osmaniyespor FK, bu açı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapma istiyor.
Bu hedef doğrultusunda temposunu arttıran sarı yeşili ekibe futbolcu transferi yapılıp yapılmayacağı merakla bekleniyor.   

OSMANİYE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN PROSTAT KANSERİ UYARISI! OSMANİYE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN PROSTAT KANSERİ UYARISI!

I M G 3132Başkan Çenet’ten Açıklamalar
Osmaniyespor FK Kulüp Başkanı Bülent Çenet, yaptığı açıklamalarda kamp sürecinin verimli geçtiğini ve takımın yeni sezona hazırlandığını belirtti. 
Çenet, Kayseri Erciyes'te yapılan kampın ardından, Osmaniye'deki çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini ifade edere takımın hedeflerine ulaşması için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini vurguladı.

I M G 3164Spor Yorumcusu Hüseyin Danış’tan Değerlendirme
Sarı-yeşilli ekibi yakından takip eden spor yorumcusu Hüseyin Danış, Osmaniyespor FK’nın hazırlık sürecinde işlerin yolunda göründüğünü belirtti. 
Takımın saha içi performansının olumlu yönde ilerlediğini ifade eden Danış, teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu’nun disiplinli yönetim tarzının takıma olumlu yansıdığını gözlemlediğini aktardı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN