TFF 3.lig 3.grup ekibi Osmaniyespor FK teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu, takımın 7 Ocak stadında oynadığı ve 2-1 yenildiği Ayvalıkgücü Bld.spor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ferhatoğlu, yaptığı açıklamada, beklenmedik bir yenilgi aldıklarını belirtti.

Maç başında yenilen talihsiz golün futbolcularının konsantrasyonun bozulduğunu kaydetti.

I M G 3558Hakem hatalarına da değinen Ferhatoğlu, “Oynadığımız son üç maçı kazanarak çıktığımız Ayvalıkgücü maçının başında yediğimiz talihsiz bir gol ile konsantrasyonumuz dağıldı. Oyunu istediğimiz gibi oynamaya başladığımız anda da ikinci golü yiyince maalesef ilk yarı hiç beklediğimiz bir şekilde 2-0 mağlup girdik. Yediğimiz ikinci golden sonra ve özellikle ikinci yarıda girdiğimiz sayısızca gol fırsatlarından maalesef erken gol bulamadık. Bunun üstüne verilmeyen iki penaltı pozisyonumuz ve rakibin devamlı yere yatarak maçı soğutmaya çalışması ve hakemin buna ayak uydurması maalesef evimizde hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet almamıza neden oldu” ifadelerini kullandı.

OSMANİYE'DE ÇİÇEKLER DİKİLİYOR, OKÜ GÜZELLEŞİYOR OSMANİYE'DE ÇİÇEKLER DİKİLİYOR, OKÜ GÜZELLEŞİYOR

Ferhatoğlu, bu maçtan gerekli dersleri alarak daha çok çalışarak sahalarında kaybettikleri puanları telafi edeceklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN