OSMANİYE'DE KALE DUVARINDAKİ GİZEMLİ KİTABENİN SIRRI ÇÖZÜLEMEDİ OSMANİYE'DE KALE DUVARINDAKİ GİZEMLİ KİTABENİN SIRRI ÇÖZÜLEMEDİ

TFF 3.Lig 3.Grup ekibi Osmaniyespor FK.’nın Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu, takımla ilgili ilk kez konuştu. 
Spor muhabiri Hüseyin Danış’a konuşan Ferhatoğlu, sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek hafta sonu oynanacak Orduspor FK maçına hazır olduklarını belirtti.

457748152 551566073867424 8371003521105706916 NRakiplerinin grubun en güçlü takımlarından olduğunu ifade eden Ferhatoğlu, şunları kaydetti:
“Orduspor yüksek bütçeli bir takım. Geçen son üç senedir final oynayan bir takım. Geçen seneki kadrolarını da korudular, üstüne önemli 4 takviye yaptılar. Rakibimizi biliyoruz. İyi de analiz ettik. Rakipten çok bizim ne yapacağımız önemli. Osmaniyespor 2-3 yıldır yukarılardan uzak bir sezon geçiriyordu. İnşallah bu sene takımımızı yukarılara doğru çıkartarak seyircilerimizi burada mutlu etmek istiyoruz. İlk maçların tabii her zaman zor oluyor. Ordu geçen seneden kurulu bir takım. Onlar nasıl iskeleti olan bir takımsa biz de tam tersi yeniden bir takım kurduk. Kolay değil biraz zamana ihtiyacımız olacak ama ilk maçta da işte üç puanla kapatarak dediğimiz gibi iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hafta sonunda bütün Osmaniyespor taraftarlarının maça bekliyoruz. Bize destek olmalarını bekliyoruz. İnşallah onlarla iyi futbolla beraber güzel bir sezon geçireceğiz” 
Ferhatoğlu, yönetimin istedikleri kadroya yakın transferler yaptığını bir iki transfer daha yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN