CUMHURBAŞKANI KARARNAMESİ İLE 16 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ, VALİ YILMAZ OSMANİYELİLERLE KALDI CUMHURBAŞKANI KARARNAMESİ İLE 16 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ, VALİ YILMAZ OSMANİYELİLERLE KALDI

TFF 3.lig 3.grup ekibi Osmaniyespor FK, sezonun ilk maçında 52 Orduspor FK ile karşı karşıya gelecek.
7 Ocak şehir stadyumunda oynanacak müsabakada, Batuhan Bayrak, Berk Tezcan, Ahmet Şen ve Uğurcan Şanlı hakem triyosu görev alacak.
Sarı yeşilli ekip, iyi bir başlangıç yaparak sezona 3 puanla girmeyi hedefliyor.
Taraftarlar, Osmaniye’de bir iş adamının tüm biletleri satın alması üzerine maçı ücretsiz olarak izleyebilecekler.
Hakem tarafından saat: 16.00 ‘da başlama düdüğünün çalınacağı müsabakada teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu ve takım kaptanı Erdi Bakırcı taraftarları tribüne davet etti.
Teknik Direktör Ferhatoğlu, “İlk maçlar her zaman zor oluyor. Ordu geçen seneden kurulu bir takım. Onlar nasıl iskeleti olan bir takımsa biz de tam tersi yeniden bir takım kurduk. Kolay değil, biraz zamana ihtiyacımız olacak ama ilk maçı da üç puanla kapatarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hafta sonunda bütün Osmaniyespor taraftarlarının maça bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

456401766 543913524632679 6279345224894956639 N-1Takım kaptanı Erdi Bakırcı, sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek Orduspor FK maçıyla sezona 3 puanla başlamak istediklerini kaydetti.
Bakırcı, “Ligde ilk maçımıza 52 Orduspor maçıyla çıkıyoruz. Önemli bir rakip. Grubumuzda önemli transferler yapan her zaman şampiyonluğa playoff oynayan bir takım. Elimizden geleni fazlasıyla yapıp bu maçtan galip gelmek istiyoruz. İnşallah sezona iyi bir şekilde başlarız” dedi. 
Bakırcı, taraftarları maça davet etti. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN