Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Osmaniyespor FK, sezonun 7. haftasında grup ikincisi Küçükçekmece Sinopspor’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu.

Bolluca Stadyumu’nda oynanan müsabakada hakemler Ramazan Haymana, Levent Yeşilyurt, Burhan Can Durmuş, Bekir Kahraman görev aldı.

Sarı yeşilli ekinin teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu sahaya Tolgahan Acar, Birkan Öksüz, İbrahim Konuksever, Erdi Bakırcı, Bircan Gözüm, Serhat Yılmaz, Emirhan Çavuş, Seçkin Getbay, Yusuf Onur Arıkan, Oğuzhan Şahin Uzun, Ali Küçük 11 ile sahaya çıktı.

Osmaniyesporfk.sdEv sahibi ekip ise Fatih Gülmez, Murat Şenel, Özkan Zileli, Burak Gürler, Mehmet Can Kocabaş, Baran Işık, Yusuf Akyel, Hakan Akgül, Enes İslam İlkin, Mehmet Küçükdurmuş, Mehmet Özdıraz 11 ile sahada yerini aldı.

Karşılaşmanın ilk yarsının henüz 12.dakkasında Oğuzhan Uzun’un golü ile 1-0 öne geçti. Bu gole ev sahibi ekip 21.dakikada Enes İslam İlkin ile karşılık verince skor 1-1 oldu. Bu yarının 36.dakikasında ikinci sarı kartı gören sarı yeşilli futbolcu Emirhan Çavuş kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı ve maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında ev sahibi ekip maçın son diliminde üstünlüğü getiren golü buldu. Küçükçekmece Sinopspor maçın 84.dakikasında Tugay Keleş, takımını 2-1 öne geçirdi ve maç bu skorla sona erdi.

OSMANİYE'DE KAMU PERSONEL ALIMI FIRSAT: 13 BBİN 231 KİŞİLİK KADRO AÇILDI OSMANİYE'DE KAMU PERSONEL ALIMI FIRSAT: 13 BBİN 231 KİŞİLİK KADRO AÇILDI

Sarı yeşilli ekip, geride kalan 7 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi ile elde ederek 7 puanladı ve 11.sırada yer aldı.

Rakip Küçükçekmece Sinopsor ise aldığı galibiyetle puanını 14’e yükselterek averajla liderliğe yerleşti. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN