OSMANİYE'DE HİZMET EVLERİ AHŞAP İNŞA EDİLİYOR OSMANİYE'DE HİZMET EVLERİ AHŞAP İNŞA EDİLİYOR

TFF 3.Lig 3.Grup ekibi Osmaniyespor FK.’nın takım kaptanı Erdi Bakırcı, çalışmaların karşılığını almak istediklerini söyledi.
Spor muhabiri Hüseyin Danış’a konuşan Bakırcı, sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek hafta sonu oynanacak Orduspor FK maçıyla sezona 3 puanla başlamak istediklerini kaydetti.

458200303 551558193868212 9197583342633108491 Nİyi bir kamp ve sonrasında hazırlık süreci geçirdiklerini ifade den Bakırcı, şunları kaydetti:
“İnşallah yeni sezon hepimiz için sağlıkla, mutlu huzurlu, başarılı bir şekilde geçer ve şampiyonlukla sonuçlanır. Takım bilindiği gibi birçok transfer yaptı. Ben de onlardan biriyim. İnşallah bu sezon bize önem verenleri transfer, edenleri, bize karşı gösterilen ilgiyi boşa çıkarmadan mücadele edeceğiz. Çok güzel bir kamp dönemi geçirdik gerçekten. Çok verimli geçti. Osmaniye'ye göre çok çok daha serin bir havada kamp dönemi geçirdik. İnşallah bunun karşılığını iyi hazırlanışımızın karşılığını ligde almak istiyoruz. Ligde ilk maçımızda Pazar günü 52 Ordu'yla karşılaşıyoruz. Önemli bir rakip. Grubumuzda önemli transferler yapan her zaman şampiyonluğa playoff oynayan bir takım. Elimizden geleni fazlasıyla yapıp bu maçtan galip gelmek istiyoruz. İnşallah sezona iyi bir şekilde başlarız.” 
Bakırcı, taraftarları maça davet etti. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN