OSMANİYE’NİN NOSTALJİ DURAĞI: AYAKKABICILAR ÇARŞISI OSMANİYE’NİN NOSTALJİ DURAĞI: AYAKKABICILAR ÇARŞISI

Musa Şahin Bulvarı'ndan başlayarak şehrin kalbi haline gelen bu bulvar, esnaf ve vatandaşlar için önemli bir arter olarak hizmet veriyor.

Son günlerde, Devlet Bahçeli Bulvarı'nın 7. etabının gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Halk arasında bulvarın etap sayısının arttırılarak çevre yoluna kadar bağlanacağı yönünde söylentiler dolaşıyor. Ancak, bulvarın 7. etabının açılmasıyla ilgili henüz resmi bir girişim bulunmamakta.

Devlet Bahçeli Bulvarı'nın mevcut 6 etabı, Osmaniye'nin en işlek ve önemli caddelerinden biri olarak öne çıkıyor. Yeni etapların eklenmesi durumunda, hem trafik akışının daha da rahatlaması hem de şehrin gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.

Vatandaşlar ve esnaflar, bulvarın genişletilmesini ve çevre yoluna bağlanmasını dört gözle bekliyor. Ancak, resmi makamlar tarafından bu konuda bir açıklama yapılmadığı için belirsizlik devam ediyor. Osmaniye'nin kalkınması ve şehir içi ulaşımın daha da iyileştirilmesi adına Devlet Bahçeli Bulvarı'nın 7. etabının hayata geçirilmesi, büyük bir adım olabilir.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT