Ziyarette, Altı Nokta Körler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Ziya Demez, Osmaniye Müftülüğü Engelli İl Koordinatörü Sultan Yıldız ve Kızılay Engelsiz Komisyon Başkanı Şükrü Tozluklu, Altı Nokta Körler Derneği Kadın Sorumlusu Arife Akkuş ile Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Tarih Öğretmeni Hakkı Demez katıldı.

OSMANİYE ESNAFINDAN TARİHİ ENVER-ÜL HAMİT CAMİİ İÇİN ÇAĞRI: "CAMİMİZ KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ?" (video) OSMANİYE ESNAFINDAN TARİHİ ENVER-ÜL HAMİT CAMİİ İÇİN ÇAĞRI: "CAMİMİZ KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ?" (video)

YKS’de yüksek başarı elde eden Azra Akbaba’yı tebrik ziyaretinde Dernek Başkanı Ziya Demez ve İl Koordinatörü Sultan Yıldız tarafından hediye takdim edildi.

Üniversite hayatında kendisine başarılar dileyen Dernek Başkanı Ziya Demez; “ Hangi il olursa olsun kendisine her daim destekçi olacağız. Dernek olarak Osmaniye’mizin gururu olan Azra kardeşimizle her daim iletişim halinde olacağız. Üniversite hayatında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Eğitim için gidecek olduğu ilde çok dikkatli olması konusunda uyaran Osmaniye Müftülüğü Engelli İl Koordinatörü Sultan Yıldız, “Azra ile ilk tanışmamız Görme Engellileri’ne Yönelik Yaz Kura’an Kursu’nda oldu. Yaklaşık 7-8 senelik tanışıklığımız var. O gün bugündür iletişimimiz aksamadan devam ediyor. Bugünden sonra da muhabbetimiz devam edecektir. Bugün de üniversite sınavında elde ettiği büyük başarıyı kutlamak amacıyla buradayız. Kendisine hayatında başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

Hedefinin, tercihinde de ilk sıraya yazdığı Ankara Gazi Üniversitesi Edebiyat Öğretmenliği olduğunu belirten Azra Akbaba ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Her zaman ekonomik özgürlüğünü ele almış bir kadın olmak için çalıştım. Gazi Üniversitesi Edebiyat öğretmenliği bölümünü istiyorum. Ankara, görme engelliler için çok avantajlı bir şehir. Bunun için Ankara’ya gitmek istiyorum. Bugün buraya gelerek bana desteklerini belirten Altı Nokta Körler Derneği İl Başkanı Ziya Demez ve dernek yöneticilerine,  Osmaniye Müftülüğü Engelli İl Koordinatörü Sultan Yıldız’a ve Kızılay Engelsiz Komisyon Başkanı Şükrü Tozluklu’ya çok teşekkür ediyorum. Sultan Hocamın bende emeği çok büyüktür. İlkokul dönemimden bu  yana her zaman destekçim olmuştur. İnşallah Sultan Hocamla ilk tercihim olan Ankara’yı gezmek, hatta Gazi Üniversitesi’nin bahçesinde çay, kahve içmek nasip olur.”  

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT