Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde, Belediye ve DSİ işbirliğinde devam eden Karaçay ıslah ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde incelendi.
İncelemede Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, İller Bankası Yapım İşleri Müdürü Zeynep Meral Gül, İller Bankası Kanalizasyon Proje Kontrol Mühendisi Fatma Akduman, DSİ 64. Şube Müdürü Mehtap Eker, Kontrol Mühendisi Meliha Selçuk, Kanalizasyon Proje Müdürü Ali İspir ve Karaçay Islah Projesi Yüklenici Yetkilisi Baran Yıldız yer aldı.
Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, yaptığı açıklamada, ilçede yapılan DSİ yatırımları önemsediklerini söyledi.
Başkan Uyutmaz, "Bu projeler, ilçemizin gelişimi ve halkımızın yaşam kalitesinin artırılması açısından büyük önem taşıyor," ifadelerini kullandı.
Projeyle ilgili detayları paylaşan yetkililer, Karaçay ıslah ve kanalizasyon çalışmalarının bölgeye önemli katkılar sağlayacağını belirtti. 

OSMANİYE'DE DEPREM KONUTLARI YÜKSEK STANDARTLARDA YAPILIYOR OSMANİYE'DE DEPREM KONUTLARI YÜKSEK STANDARTLARDA YAPILIYOR

453879871 3762563313968489 3818050231494827735 Nİller Bankası Yapım İşleri yetkilisi Karaçay ıslah çalışmaları tamamlandığında, su taşkınlarına karşı önemli bir koruma sağlanacağını aktardı.
DSİ 64. Şube Müdürü de "Bu proje, çevresel ve altyapı açısından büyük bir adımdır," şeklinde konuştu. Kanalizasyon Proje Müdürü Ali İspir ise, "İyileştirilen kanalizasyon sistemi, halk sağlığı için büyük fayda sağlayacaktır" dedi.
Yüklenici yetkilisi Baran Yıldız, çalışmaların planlandığı şekilde devam ettiğini belirterek, "Ekiplerimiz, projeyi en kısa sürede tamamlamak için yoğun bir çaba sarf ediyor" dedi.  
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN