Ormanda çıkan yangın kontrol altına alındı Ormanda çıkan yangın kontrol altına alındı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Soner Çerçi, ilçede yürütülen Meyve Sebze Toptancı Hali projesinde son aşamaya gelindiğini duyurdu. 
Çerçi, yaptığı açıklamada, 2019 da Ankara'da gerçekleştirilen IFAD toplantısının ardından, Düziçi İlçe Tarım Müdürlüğü olarak uzun ve zorlu bir proje yazım ve takip sürecini başarıyla tamamladıklarını belirtti.
Fevzi Soner Çerçi, IFAD tarafından finanse edilen bu projenin, Türkiye’nin IFAD aracılığıyla gerçekleştirdiği en büyük bütçeli projelerden biri olduğuna dikkat çekerek, bu projeyi Düziçi ilçesine kazandırmanın büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu ifade etti. 

457321665 10160894264539794 717603013098079588 NProjenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Çerçi, "Bu ilçede doğmamış olmasına rağmen, ilçemiz için gecesini gündüzüne katan Proje Koordinatörleri Feryal Erol ve Olcay Çelik’e, ayrıca ekip üyeleri Yusuf Ziya Mart ve Mustafa Gerek’e katkılarından dolayı minnettarım. Zaman değişir, tarih değişir ama katkılarınız unutulmaz" dedi.
Projenin yer tesliminin yapıldığını belirten Çerçi, bundan sonraki sürecin Düziçi Belediyesi, yüklenici firma ve Tarım ve Orman Bakanlığı aracılığıyla devam edeceğini bildirdi. 
IFAD ekibi ve tüm personeline de teşekkür eden Çerçi, projenin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN