CUMHURBAŞKANI KARARNAMESİ İLE 16 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ, VALİ YILMAZ OSMANİYELİLERLE KALDI CUMHURBAŞKANI KARARNAMESİ İLE 16 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ, VALİ YILMAZ OSMANİYELİLERLE KALDI

Osmaniye 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Başkanı Derviş Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 2019-2022 yılları arasında Osmaniye'de görev yapan Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Dernek Başkanı Derviş Arslan’ın yanı sıra Başkan Vekili Kemal Balta, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Çıkan ve Kahraman Selli yer aldı.

Komutan Tombul, bilindiği gibi Osmaniye’de görev yaptığı süreçte askeri kimliğinin yanı sıra kişiliği ve ikili diyaloglarıyla da halkın büyük sevgisini kazanan bir komutan olmayı başarmıştı. 

Whatsapp Görsel 2024 08 02 Saat 10.38.58 64F7426FOsmaniye’den ziyaretçilerini ağırlayan Tombul, onları Manisa’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kentteki kurduğu dostluklar ve kendisine gösterilen sevgi selini asla unutmadığını söyledi.

7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Başkanı Derviş Arslan da komutan Zafer Tombul’a kentte duyulan sevginin ölçülemez olduğunu hatırlattı.

Arslan, “Osmaniye'de görev yaptığı sürede yakın ilgi ve dostluğunu her zaman yanımızda hissettiğimiz komutanımızı ziyaret ederek sohbet ettik. Hatıralarımızı canlandırdık. Onu tüm Osmaniyelilerin selamını getirdik. Hepimiz onu çok seviyoruz” dedi.

Arslan, ziyaret sonunda Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul'a spor kulübünün kaşkolünü hediye etti. 
 
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN