AK Parti Milletvekili Seydi Gülsoy, Sumbas Organize Sanayi alanına üretim işletmesi kurmak isteyen yatırımcılar için “Ön Tahsis Kabulü” nün başladığı müjdesini verdi.

8 Ekim Salı Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 8 Ekim Salı Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

Gülsoy, sosyal medya hesabından “Sumbas’ımıza hayırlı olsun” başlığı ile yaptığı açıklamada, yakın ilgileri için Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a teşekkür etti.

Ankara’da Sumbas Organize Sanayi Bölgesi için süreci takip eden Gülsoy, yakın ilgileri için Sanayi ve Teknoloji Bakanı’na teşekkürlerini iletti.

Gülsoy, Sumbas Organize Sanayi Alanına üretim işletmesi kurmak isteyen yatırımcılar için ön tahsis başvurularının https://meydip.sanayi.gov.tr/#/sb-atlas adresinden 3 Hafta süre ile (07.10.2024-28.10.2024 tarihleri arasında) alınacak olup, ön tahsis yapılacak alana ilişkin harita bilgilerine aynı internet adresinden ulaşılabileceğini aktardı.

Gülsoy, açıklamasında ayrıca, ön tahsis başvuruları değerlendirilirken yapılacak puanlamanın, OSB yönetimince belirlenen tip değerlendirme tablosuna (https://www.sanayi.gov.tr/medya/duyurular/ osblerde-on-tahsisi-yapilacak-alanlara-iliskin-duyuru) göre yapılacağını duyurdu. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN