Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde yüksek lisansını sürdüren, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Resim Öğretmenliği mezunu olan Derya Andırın, sanatseverler için çeşitli boyama workshopları düzenliyor. 

Herasanatworkshop4

Depremzede Selim usta 60 yıldır aynı dükkanda ayakkabı tamir ediyor Depremzede Selim usta 60 yıldır aynı dükkanda ayakkabı tamir ediyor

Sanatı herkes için ulaşılabilir kılmayı amaçlayan Derya Andırın, Park 328 AVM’de düzenlediği etkinlikte seramik, tuval, çanta ve ayna boyama gibi yaratıcı aktivitelerle katılımcılara sanatın iyileştirici gücünü keşfetme fırsatı sunuyor. 

Her Yaştan Katılımcıya Uygun
Derya Andırın’ın düzenlediği workshoplara her yaştan birey katılabiliyor. Sınıf arkadaşlarıyla ya da bireysel katılımın mümkün olduğu aktiviteler çocuklar için büyük fırsat sunuyor. Özellikle küçük yaştaki katılımcılarda kas gelişimini desteklemek amacıyla eğlenceli ve öğretici çalışmalar yapılıyor.

Herasanatworkshop2

Stresten uzaklaştırıp sanatla buluşturuyor
Workshoplara katılmak isteyenlerin herhangi bir malzeme getirmesine gerek olmadığını ifade eden Andırın, tüm malzemelerin etkinlik kapsamında sağlandığını belirterek, “Katılımcılar sadece belirlenen katılım ücretini ödeyerek bu yaratıcı sürecin bir parçası olabilirler. Her etkinliğin başında, yapılacak çalışmanın aşamaları detaylı bir şekilde açıklanıyor ve etkinlik sırasında da sürekli destek sağlanıyor. Bu workshopların amacı, katılımcıları gündelik hayatın stresinden uzaklaştırıp sanatla buluşturmak. Hobi edinmeyi teşvik eden etkinlikler, yaratıcı düşünmeyi geliştirirken aynı zamanda katılımcılara keyifli bir deneyim sunuyor” diye konuştu.

Herasanatworkshop1

Derya Andırın’ın düzenlediği seramik, tuval, çanta ve ayna boyama workshoplarına her yaştan katılımcının davetli olduğunu kaydetti.

Herasanatworkshop3

BİLGİ VE AYRINTILAR İÇİN==)) https://www.instagram.com/stories/herasanatworkshop/

Muhabir: Ümit KAHRIMAN