AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı tarafından STK İftar Buluşması düzenlendi.
Kentte, 50’den fazla Sivil Toplum Kuruluşu ‘nun katıldığı iftar programı birlik ve beraberlik görüntülerine sahne oldu.
AK Parti’nin bu yıl ki Ramazan Programlarının genel yaklaşımı siyasetten uzak Ramazan ruhuna uygun, birlik, beraberlik ve yardımlaşma ikliminin bütünlüğünün korunması, devamlılığı ve bunun tüm toplum vicdanı tarafından kabul edilmesi üzerine oldu.
Bu sebeple STK buluşmasına katılan 50’den fazla dernek, sendika, vakıf, odalar da bu çağrıya kulak verip aynı sağduyu ile AK Parti’nin iftar davetine icabet ederek, toplumsal uzlaşıda biz de varız dediler.
İftarda AK Parti MKYK üyesi Mehmet Ali Kurt’un da katılması parti teşkilatlarında da büyük heyecan ve coşku oluşturdu.
RAMAZAN KARDEŞLİK, HOŞGÖRÜ ve YARDIMLAŞMA AYIDIR
Programda konuşan AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa; “Dünyanın dört bir yanı yangın yeriyken, her türden kriz tüm dünya ülkelerini köşeye sıkıştırmışken, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde Türkiye bütün meselelerden en az etkilenmiş, sorunların çözümünün tek adresi, tüm dünya milletlerinin umudu haline gelmiştir. İşte tam da bu noktada bizde bunca fedakârlık ve gayret ile ömrünü milletine adamış olan Cumhurbaşkanımıza yakışacak şekilde kendi şehrimizde kardeşlik ikliminin tesisi, çözümlerin yegane adresi olmamızın sorumluluğu ile hareket ederek. Tüm ilimizi, ilçe ilçe, belde belde, köy köy, mahalle mahalle ve hatta hane hane tarayarak herkese dokunmaya herkesin kalbine girmeye gayret ettik. Bu mübarek ay da bize bunu yapmamıza sağlayan yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun. Nitekim şu anda da bu güzel salonda şehrimizin 50’den fazla dernek, oda, vakıf, sendikalarını bir arada görmek bizi fazlasıyla bahtiyar etmiştir. Hepinize içtenlikle teşekkür ediyor, sizin ve tüm milletimizin şimdiden hem Kadir Gecesi’ni hem de Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.” Dedi.
Program sonrasında da devam eden sohbetlerin ardından MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt ile birlikte bir dizi ziyaretler yapıldı.