Programa, Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, 12. Komando Tugay Komutanı Hakan Kocabaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Osmaniye Şube Başkanı İsmail Kaba, şehit aileleri, gaziler ve siyasi partilerin il ve ilçe başkanları katıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Osmaniye Şube Başkanı İsmail Kaba, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Bugün burada, vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi anmak, onların hatıralarını yaşatmak amacıyla toplandık. Onların fedakarlıkları sayesinde bugün huzur içinde yaşıyoruz. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. Milletimizin birliği ve beraberliği için dualarımızı eksik etmeyeceğiz."

Bir 16 kişi ve şunu diyen bir yazı 'OSMANIYE ŞEHİTIER ANITI ANITI' görseli olabilir

Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve ardından dualarla devam etti. Katılımcılar, şehitler için hep birlikte dua ederek, onların ruhlarına rahmet diledi. Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet ve diğer yetkililer, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek, onlara desteklerini ifade ettiler.

Şehit aileleri ve gaziler, böyle anlamlı bir programın düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, Osmaniye’de birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesine katkı sağlandığını belirttiler.

OSMANİYE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYDIN ALBAK'TAN, 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI OSMANİYE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYDIN ALBAK'TAN, 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Kaynak: TÜRKİYE HARP MALÜLÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLER DERNEGİ OSMANİYE ŞUBESİ