Bakan Kurum: “Görevleri inşallah tek tek yerine getireceğiz” Bakan Kurum: “Görevleri inşallah tek tek yerine getireceğiz”

Osmaniye İŞKUR İl Müdürlüğü koordinasyonunda, kentteki bazı kurum müdürleri tarafından lise öğrencilerine bilgilendirme yapıldı.
Adnan Oğuz Anadolu Lisesinde düzenlenen programa, 12 Acil Çağrı Merkezi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği, AFAD İl Müdürlüğü, Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü yetkilileri yer aldı.
Kurum Amirleri, lise öğrencilerine yöneticisi oldukları kurumların işleyişleri ve hizmetleri hakkında bilgi verildi.

Whatsapp Görsel 2024 06 06 Saat 15.49.40 1Fb80A96İŞKUR İl Müdürü Hacı Akkoyunlu, burada yaptığı açıklamada, “İş ve Meslek Danışmanlarımız ile Osmaniye ilindeki tüm öğrencilere meslek seçme aşamasında kendini daha iyi tanımaları, meslekler ve eğitim yerleriyle ilgili bilgi edinmeleri, edinilen bilgileri değerlendirmeleri, karar vermeleri, verilen kararları gerçekleştirmeleri, kendi eğilim ve potansiyellerini değerlendirmeleri süreçlerinde yardımcı olunacaktır. Meslek seçme aşamasında olan gençlerin parlak bir gelecek için doğru mesleği seçmelerine yardımcı olmak, bilgi ve ilgi düzeylerini arttırmak ve kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla yapılan ziyaretten öğrenciler memnun olduklarını, mesleklerin niteliği, çalışma alanları ve şartları hakkında bilgi ediniyorlar” diye konuştu.
Adnan Oğuz Anadolu Lisesi Müdürü Ali Koçer’ de yapılan ziyaretten dolayı kurum amirlerine, bu ve buna benzer faaliyetlerin devam etmesini temenni ederek teşekkürlerini iletti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN