OSMANİYE'DE FARKINDALIK ÇAĞRISI, "İLK YARDIM HAYAT KURTARIR" OSMANİYE'DE FARKINDALIK ÇAĞRISI, "İLK YARDIM HAYAT KURTARIR"

Osmaniye İl Müftülüğü'ne bağlı Şekerli Kur'an Kursunda yaz dönemi kurslarının kapanış programı düzenlendi. Programa Osmaniye İl Müftü Yardımcısı Eyüp Bucan, Şube Müdürü Fadil Akkuş ve Şube Müdürü Hayrullah Soydoğan katıldı. Kurs boyunca Kur'an-ı Kerim öğrenen çocuklar ve velileri, bu anlamlı programda bir araya geldi.

Kapanış programında konuşan Osmaniye İl Müftü Yardımcısı Eyüp Bucan, yaz döneminde çocukların Kur’an-ı Kerim öğrenme heyecanı ve İslam’ın güzellikleriyle dolu bir mevsim geçirdiklerini belirtti. Bucan, “Bu yaz, sevgili yavrularımızın ellerinde Elif-ba cüzleri ve Kur’an-ı Kerimlerle camilere koştukları güzel bir mevsim oldu. Çocuklarımızın minik kalpleri, Kur’an’ı öğrenme heyecanı ile çarptı. Saf yüreklerine iman mayası çaldık ve ruhlarını Kur’an ahlakı ve Peygamber sevgisi ile bezediğimiz bereketli günler yaşadık,” ifadelerini kullandı.

Bucan, ayrıca velilere ve Kur'an gönüllüsü hocalara teşekkür ederek, çocukların bu eğitim sürecinde kazandıkları değerlerin hayatları boyunca rehber olmalarını temenni etti. Yaz dönemi boyunca elde edilen manevi kazanımların, çocukların gelecekteki hayatlarına ışık tutacağına inandığını dile getirdi.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT