İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Kolabaş, depremden etkilenen yetiştiricileri ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kolabaş’a ziyareti sırasında Şube Müdürü Hayri Uyduran ve Bahçe İlçe Müdürü Ahmet Refik Müftüoğlu eşlik etti.

OSMANİYE'NİN KADİRLİ İLÇESİNDE YAŞAR KEMAL BULUŞMALARI BAŞLADI OSMANİYE'NİN KADİRLİ İLÇESİNDE YAŞAR KEMAL BULUŞMALARI BAŞLADI

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında, depremin ardından yıkılan veya ağır hasar gören ahır ve ağıllar için %100 hibeli çadır ahır/ağıl kurulumu süreci başladı. Bahçe, Hasanbeyli, Düziçi ve Merkez ilçelerinde toplam 46 çadır ahır/ağıl kuruldu.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, depremzede çiftçilerin yanında olmaya devam edeceklerini ve her türlü destek sunacaklarını ifade etti. Bu desteklerin, çiftçilerin hayvancılık faaliyetlerini sürdürebilmeleri ve ekonomik zorlukları aşmalarına yardımcı olmayı amaçladığı vurgulandı.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT