KADİRLİ İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ!

Karakuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 30 Ağustos 2023 tarihinde AK Parti Kadirli İlçe Başkanlığına atandığını hatırlatarak, bu süreçte ilçe halkının beklentilerini karşılamak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Görev süresi boyunca edindiği tecrübelerle, ilçenin eksikliklerini ve hemşehrilerinin beklentilerini göz önünde bulundurarak çalışmalar yaptığını ifade eden Karakuş, ilçe yönetimi ve teşkilat üyeleriyle birlikte AK Parti’yi daha güçlü kılmak adına hareket ettiklerini vurguladı. Karakuş, “Hemşehrilerimizin merkezi hükümetten beklentilerini karşılamak adına Ankara’daki temaslarımızı yoğunlaştırarak gönüllere dokunmaya çalıştık,” dedi.

Kadirli halkına, il başkanlarına, bölge milletvekillerine, teşkilat üyelerine ve tüm Kadirlili hemşehrilerine teşekkürlerini sunan Karakuş, 8. olağan kongre sürecinin başlamasıyla birlikte, kongredeki adayların daha rahat ve adil bir seçim süreci geçirebilmeleri için görevinden kendi isteğiyle ayrılma kararı aldığını açıkladı.

Karakuş, “Her son yeni bir başlangıçtır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, ilçemizin daha yaşanabilir bir yer haline geleceğine yürekten inanıyorum. İlçe başkanlığından ayrılmış olsam da, AK Parti’ye olan bağlılığımda hiçbir değişiklik olmayacaktır,” ifadelerini kullanarak, partisine olan desteğinin süreceğini vurguladı.

Görev süresi boyunca birlikte çalıştığı il başkanları, milletvekilleri, MKYK üyeleri, il koordinatörü, gençlik ve kadın kolları başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyelerine teşekkür eden Karakuş, “Daha aydınlık ve yaşanabilir bir Kadirli için yeniden buluşmak dileğiyle, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, Allah’a emanet ediyorum,” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

SUMBAS İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

AK Parti Sumbas İlçe Başkanı Erol Kaplan, yaklaşan kongre süreci öncesinde görevinden istifa ettiğini duyurdu.

OSMANİYELİ DEPREMZEDE HENTBOLCULAR 1.LİGE YÜKSELMEK İSTİYOR OSMANİYELİ DEPREMZEDE HENTBOLCULAR 1.LİGE YÜKSELMEK İSTİYOR

Kaplan, görevini bırakarak teşkilatın daha genç ve dinamik bir yapıya kavuşmasını amaçladığını belirtti.

Erol Kaplan, yaptığı açıklamada, "Göreve gelecek olan yol arkadaşıma şimdiden başarılar diliyorum," ifadelerini kullanarak, partisinin yeni yönetim kadrosuna destek mesajı verdi.

Kaplan, istifa dilekçesini AK Parti Osmaniye İl Başkanlığına sunarak görevinden resmen ayrıldı. Teşkilatta bayrak değişiminin gerçekleşmesi bekleniyor.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT