ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANI ALPARSLAN BAYRAKTAR, STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANI ALPARSLAN BAYRAKTAR, STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

Osmaniye Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Üyesi çocuklar, İsrail’in Filistin ve Gazze’de kadın çocuk demeden binlerce Müslümanı katletmesini kınadı.
AGD Üyesi çocuklar, Milli Gençlik Kitap Kahve’de düzenlenen basın açıklamasında, çocuklar ellerinde pankartlarla İsrail zulmü ve katliamlarının bitmesini istedi.
Grup adına konuşan Tarık Asaf Altuntaş, 23 Temmuz 2024 tarihten bu yana Gazze’de 50 bin şehit verildiğini bunun yaklaşık 16 bininin çocuk olduğunu ve 100 bin de yaralı olduğunu hatırlattı.
Oyun öğrenmek için değil, oyunu bozmak için bir araya geldiklerini ifade eden Altundaş, “Bizim ellerimiz kalem kitap tutarken Gazzeli çocukların elleri anne babaların parçalanmış bedenlerini tutmasın diye, Gazzeli çocukların da elleri olsun diye bu gün burada diyoruz ki ‘Çocuklar farkında zafer yakında’ İsrail’i koruyucusu ABD’nin Türkiye'de bulunan üstlerini istemiyoruz. Ey büyüklerimiz, ey yöneticilerimiz, biz ülke olarak bu vebale ortak olamayız. Orada yaşayanlar sizin çocuklarınız olsa elinizden geleni yapmaz mıydınız? Hesap yapar mıydınız? Çocuklar ölürken bakın biz çocuklar bile haykırıyoruz çocuklar ‘Meydanda Zafer yakında’ Şimdi oyun zamanı bu oyunda alışveriş yaparken hiçbir zaman paramız zalimlere gitmeyecek bu oyunda İsrail'i çok seven Amerika oyun oynaması için kendi bahçesinden bir yer verecek. Bu oyunu ümmetin bütün çocukları Mescidi Aksa'nın bahçesinde hep birlikte oynayacak. Bu oyunda oyun yok oyunu bozmak var. Şimdi buradan hep birlikte diyoruz ki ‘Biz oyun oynamaya değil oyunu bozmaya geldik” diye konuştu.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN