OSMANİYESPOR FK, HAZIRLIK MAÇINDA BERABERE KALDI OSMANİYESPOR FK, HAZIRLIK MAÇINDA BERABERE KALDI

Gizlice, yaptığı açıklamada, "Söz verdiğimiz gibi, köylerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güneş enerjisi sistemleriyle içme suyu pompalarının enerji maliyetlerini minimize ederek köylerimizin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. İlimize bağlı Köyyeri ve Bahçe Köyü ile Hasanbeyli'ye bağlı Çolaklı Köyü, Kadirli'ye bağlı Yukarıçıyanlı Köyü, Yenigün Köyü, Karatepe Köyü, İlbistanlı Köyü, Sumbas'a bağlı Esenli Köyü ve Yeşilyayla Köyü olmak üzere toplam 9 köyde GES(güneş enerjisi sistemi) tesisi kurularak içme suyu pompalarının enerji maliyetlerinin karşılanması çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. " dedi.

Bir 1 kişi görseli olabilir
GES tesislerinin kurulum çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Gizlice, "Köylerimizin güneş enerjisinden faydalanarak enerji ihtiyaçlarını karşılayacak olmaları, hem çevre dostu bir yaklaşımı hem de ekonomik bir çözümü beraberinde getirecek. Bu projelerle köylerimizin sosyo-ekonomik gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.
Gizlice, ilerleyen süreçte de köylerin ihtiyaçlarını karşılamak adına benzer projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Editör: Bekir Burak CANBOLAT