AK Parti Osmaniye İl Teşkilatı tarafından partinin kuruluşunun 23.yıldönümü dolayısıyla program düzenlendi.

OSMANİYE'DE BİLGE SİTESİ DAVASINDA YARGILANAN KADİR KARA, İLK SAVUNMASINDA NE DEDİ? OSMANİYE'DE BİLGE SİTESİ DAVASINDA YARGILANAN KADİR KARA, İLK SAVUNMASINDA NE DEDİ?

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (OTSO) düzenlenen programa, AK Parti’de bugüne kadar görev yapmış, ilçe başkanları, parti yöneticileri ile AK Parti Milletvekili Seydi Gülsoy katıldı.

Programda ilk konuşmayı AK Parti’nin kurucu il başkanı Metin Özdemir yaptı.

Özdemir, yaptığı konuşmada, AK Parti’de siyaset yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek 23.kuruluş yıldönümünün kutlu olması temennisinde bulundu.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, teşkilatta bugüne kadar hizmet vermiş tüm il, ilçe ve yöneticilere teşekkür etti.

D S C 0062“NİCE 23 YILLARDA DA İLK GÜNKÜ AŞKLA BU HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘hakka hizmet, halka hizmettir’ şiarıyla millete hizmet etme sevdalarının ilk günkü kararlılıkla devam etiğini ifade eden Gülsoy, şöyle devam etti: “Attığımız her adımda milletimizin ihtiyacını karşılamayı ve huzurunu sağlamayı hedefledik. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye yüzyılı hedeflerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün geriye dönüp baktığımızda vesayetçi odakları ve darbecilerin  gölgesinde kalan Türkiye, AK Parti iktidarının kararlı politikaları ile birlikte milli iradenin tam anlamıyla hakim olduğu yeni bir döneme adım atmıştır. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, milli iradeye her alanda hakim kılmak için gece gündüz demeden milletimizin derdini, sevincini paylaşarak devam etmekteyiz. Biz her daim parti olarak da teşkilat olarak da halkımız bizden ne istemişse halkla beraber olduk. Geride bıraktığımız 22 yıllık süreçte sağlık, eğitim, ulaşım, enerji, turizm ve ekonomi alanında çok büyük projelere imza attık. 23. yılımız ve sonrasında gelecek olan nice 23 yıllarda da ilk günkü aşkla bu kadim topraklara ve aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Partimiz kurulduğundan bu yana, bu kutlu davanın birçok farklı kademesinde Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile omuz omuza Yiğit Osmaniye’mize ve Aziz Milletimize hizmet ediyor olmanın haklı gururunu yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Bu yolda bize güvenen, inanan ve destek veren Yiğit Osmaniyeli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.”

“DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYEN AK KADROLAR OLACAĞIZ”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa’da bugünlere gelirken hep güzel şeylerin olmadığını, yollarına takoz koymaya çalışanların, yapılacak her hayırlı işe istemezük diyenlerin olduğuna dikkat çekti.

Kendini daima diri tutan, daima yenilenen bir parti olduklarını hatırlatan Binboğa, şöyle devam etti: “Son seçimlerin ardından hepinizin malumu üzere birçok ilimizde kadrolar yenilendi daha dinamik hale getirildi. Gençliğin gücüne inandık ve gençler için seçim yaşını 18’e indirdik. Onları öteleyen değil fikirlerine önem veren daima onlara yol gösteren olduk. Malumunuz olduğu üzere Ak Parti olarak Milliyetçi Hareket Partisi ile kardeşlik hukukuna dayanan bir Cumhur ittifakı kurduk. Hain darbe girişimi üzerine memleketin bekası için el ele gönül gönüle kurulan Cumhur ittifakı bizim en büyük övünçlerimizdendir. Osmaniyemizin medar-ı iftiharı sayın Devlet Bahçeli hemşerimiz, ülkemiz üzerinde dönen dolapları görme ferasetine sahip bir bilge lider olması hasebiyle Cumhurbaşkanımız ile adeta bedenlerini taşın altına koymak suretiyle birlikte hareket etmiştir.  Osmaniyemiz bu anlamda ittifakımızın baş şehri olmakla müsemmadır. Sözlerimi tamamlarken Yeni Türkiye Yüzyılına hep birlikte hazır olarak ve daha çok çalışarak Cumhurbaşkanımıza layık bir şekilde” durmak yok yola devam” diyen Ak kadrolar olacağız. İlk gün gibi taze, daima diri, daima çalışkan bir şekilde çalışacağız. Daha önce görev yapmış bütün milletvekillerimize, il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarına teşekkür ediyorum”

Programın sonunda, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Ankara'da gerçekleşen Ak Parti'nin 23. Yıldönümü programı izlendi.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT