Osmaniye Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından 2024 Emekliler Yılı kapsamında, Toprakkale kalesinde etkinlik düzenlendi.

Tarihi kaledeki etkinliğe Vali Dr.Erdinç Yılmaz, Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, SGK İl Müdürü Mücahit Çelik, OKÜ Rektörü Prof.Dr. Turgay Uzun, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Tolga Nacar, Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Başkanı Ali cihangir ile emekli vatandaşlar katıldı.   

Vali Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, emeklilerin her zaman yanında olmaya gayret etiklerini söyledi.

Whatsapp Görsel 2024 09 24 Saat 10.24.35 Df0D2C9F

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını Emekliler Yılı olarak ilan ettiğini hatırlatan Vali Yılmaz, şunları kaydetti:
“Osmaniyemizde emeklilerimizle ilgili çok önemli çalışmalara başladık. 41 kurumumuzda 41 projeyle, 41 kere maşallah ismini verdiğimiz bu projelerimizde emeklilerimizin yanında olmaya, emeklilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Sosyal ve ekonomik açıdan faydalı olabileceğini düşündüğümüz, emeklilerimize bir nebze olsa da katkı sağlayabileceğimiz bu projelerimizi sürdürüyoruz. Bu projeler kapsamında da bugün Toprakkale ilçemizde bir kez daha emeklilerimiz bir araya geldik. Emeklilerimize ne kadar destek versek ne kadar yanında olsak o kadar mutlu oluyoruz. Onların memlekete, millete, devlete hizmetlerini biliyoruz. Bu sürecin de en güzel şekilde yönetilmesi, devam etmesi çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Bu projelerimiz devam edecek. Emeklilerimize hep yanında olduk. Olmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalara katkı sağlayan bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Whatsapp Görsel 2024 09 24 Saat 10.34.02 998824B8SGK İl Müdürü Mücahit Çelik, etkinliklerine destek veren Toprakkal Kaymakamlığı ve belediyesine teşekkür etti.

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı

Toprakkale kalesinde etkinlik düzenlemekten mutlu olduklarını ifade eden Çelik, ”Bugün bu anlamdaki en büyük faaliyetlerden bir tanesi olan Toprakkalemizin hem kalesini kültürel açıdan tanıtmak ve gezmek hem de kahvaltı programında bir ve beraber olmak adına üçüncüsünü icra ediyoruz. Daha önce de Ellek'te ondan sonra Harun Reşit kalesinde olduk. Şimdi de toprak kalemizde bu programımızı icra ediyoruz. Sayın valimizin desteklerinden dolayı başta kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Toprakkale kalesinin tanıtımı yapıldı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN