OSMANİYE'DE ÇİÇEKLER DİKİLİYOR, OKÜ GÜZELLEŞİYOR OSMANİYE'DE ÇİÇEKLER DİKİLİYOR, OKÜ GÜZELLEŞİYOR

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret etti. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, İl Müftüsü Ali Çakmak, Yurt Müdürü Sevgi Sabah Çakmaz ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Yılmaz, daha sonra öğrencilerle yemekte bir araya geldi.
Öğrencilerin hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, Üniversiteye bu yıl başlayan öğrencilere "hoş geldiniz" dedi. 
Yemek programının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan programa katılan Vali Yılmaz, öğrencilerin mini konserini dinledi. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren öğrencileri tebrik eden Vali Yılmaz, bu güzel program için gençlere teşekkür etti.

Vali Yılmaz Kızyurdu Öğrenciler YemekVali Yılmaz programın ardından yaptığı konuşmada, “Bugün Osmaniye Kız Öğrenci yurdumuzda gençlerimizle birlikte yemek yedik, hazırladıkları güzel programa katıldık. Gençlerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, Yurt Müdürümüze ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Gençlik bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Onlar ne kadar iyi yetişirse, kendilerini geleceğe ne kadar iyi hazırlarlarsa Ülkemiz de gelecekte o kadar güçlü olacak. Bir memleketin, bir ülkenin geleceğinin insan kalitesiyle, eğitimle orantılı olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımızın en iyi ortamlarda en iyi şekilde yetiştirilmeleri bizim en büyük hedefimiz. Çocuklarımızın buradan çok memnun olmaları, yurtlarda huzur içinde geleceğe hazırlanmaları, eğitim öğretim hayatlarının huzur içinde, güven içinde devam etmesi bizim için olmazsa olmazımız. Gençlerimizi gördükçe geleceğe daha güvenle bakıyorum. Gençlik her şeyimiz, iyi ki varlar. Her zaman yanlarındayız. Gençlerimize hayat dolu, başarı dolu, gönüllerince bir yaşam diliyorum” dedi.

Kaynak: Osmaniye Valiliği