Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 2010’da Muş’ta vatani görevini yapmaktayken silah kazası sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Serdar Açık'ın Ailesini, Düziçi İlçesine bağlı Yarbaşı Beldesindeki evlerinde ziyaret etti. 

OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ

Ziyarette Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar da yer aldı. Ziyaret sırasında Kur'an-ı Kerim okundu ve şehitler için dua edildi.
Şehiin Ailesinin hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, şehit ailesine Kur'an-ı Kerim ve Bayrak takdim etti. 

Vali Yılmaz ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, şehide Allah’tan rahmet dileyerek, “Aziz Şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz Şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır. Şehidimize, Allah gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum” diye konuştu.

Şehit Ailesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz'a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

444-1

Muhabir: Ümit KAHRIMAN