Dün akşam saatlerinde yaşanan afetin yaralarını sarmaya çalışan Osmaniyeliler, bugün de havanın aniden kararmasıyla büyük bir endişe yaşadı.

JASAT timlerinin yaptığı çalışmalarla 31 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı JASAT timlerinin yaptığı çalışmalarla 31 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Osmaniye ve çevresi için şiddetli yağış ve fırtına uyarısında bulunmuştu. Bu uyarının ardından havanın kararması, olası bir yeni afetin habercisi olarak yorumlandı. Uzmanlar, vatandaşların bu tür uyarıları ciddiye alması ve gerekli tedbirleri alması gerektiğini vurguluyor.

Dün Yaşanan Afet

Dün akşam saatlerinde Osmaniye'de etkili olan aşırı yağış ve fırtına, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Birçok ev, iş yeri ve araç zarar görürken, bazı bölgelerde su baskınları meydana geldi. Afetin ardından yaralarını sarmaya çalışan Osmaniyeliler, bugün de kara bulutların etkisiyle tedirgin bir bekleyiş içinde.

Vatandaşlar Tedirgin

Kentte yaşayan vatandaşlar, dün yaşanan afetin ardından havanın aniden kararmasıyla tekrar benzer bir durumla karşı karşıya kalma korkusu yaşadıklarını belirtti.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT