SON DAKİKA... ALMANYA'DA ÇIKAN YANGINDA 2 TÜRK HAYATINI KAYBETTİ! SON DAKİKA... ALMANYA'DA ÇIKAN YANGINDA 2 TÜRK HAYATINI KAYBETTİ!

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle açılış mesajı yayımladı.
Albak, mesajında yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisinde olduklarını belirtti.
2024-2025 eğitim-öğretim yılının ülke, kent ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni eden Albak, şunları kaydetti:
“Bir toplumun gelişmişlik düzeyi, onun eğitim düzeyinin de göstergesidir. Günümüzün güçlü ekonomik ve sosyal yaşantısına sahip ülkeleri; gelişimlerini, eğitime verdikleri önem ve eğitim kurumlarını günün koşullarına uygun olarak düzenlemeleri sonucunda kazanmışlardır.
Bizler bu bilinçle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde sevgili öğrencilerimizi; düşünen, araştıran, yeni fikirlere açık, sorumluluk sahibi, milli kültürümüzü benimsemiş, manevi değerlerine bağlı, bilim ve teknolojiye yatkın, üretken bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Bu hedef doğrultusunda "Türkiye Yüzyılı" hedeflerimize ulaşmak adına yeni eğitim öğretim yılında da hep birlikte azim ve sebatla çalışacağız” 
Albak, öğretmenlere de seslenerek ülke geleceğini inşa etmenin onuru, değerli öğretmenlerin alınlarında bir yıldız misali parladığını aktardı.
Albak, “Bilginin her an yenilendiği, teknolojinin baş döndürücü hızla ilerlediği çağımızda, ülkemizin geleceği olan çocuklarımız için büyük bir özveriyle çalışacağınızı biliyor; sizlere başarılı ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı diliyorum” diye konuştu. 
Albak, öğrencilerin ülkenin aydınlık geleceği olduğunu anımsatarak, “Her birinizin içinde var olan cevherin farkındayız ve bu yıl da gelişimizin devamı için sizlere destek olacağız. Başarılarınızın ve deneyimlerinizin bizi gururlandıracağına inanıyoruz. Birlikte çalışarak, öğrenerek daha nice başarılara imza atacağınıza eminiz” ifadelerini kullandı.
Öğrencilerin zamanının çoğunu okul dışındaki alanlarda geçtiğini aktaran Albak, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu gerçekten hareketle, geleceğin teminatı olan çocukları en iyi şekilde yetiştirmek ve istikbale hazırlamak için eğitim öğretimin en önemli paydaşlarından biri olan siz velilerimizin okullarımızla azami işbirliği sağlaması gerekmektedir. Velilerimizle birlikte okul-aile işbirliğinin gerçekleştirilmesi; öğrencilerle daha sağlıklı iletişim kurulmasını, daha huzurlu çocuklar ve sınıflar oluşturulmasını sağlayacaktır. Eğitim süreçlerine sizlerin aktif katılımı ideal bir okul-aile-çocuk işbirliği temin edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında Milli Eğitim yöneticilerimize, okul idarecilerimize, öğretmen, öğrenci ve velilerimize huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN