Osmaniye’de sabahın erken saatlerinde Halil İbrahim Karaoğlanoğlu boş kaldı. Hava sıcaklıklarının artması nedeniyle vatandaşların en çok tercih ettiği Halil İbrahim Karaoğlanoğlu Parkı sessizliğe büründü.

OSMANİYELİ KIBRIS GAZİLERİ, 50 YIL SONRA SAVAŞTIKLARI TOPRAKLARA UĞURLANDI OSMANİYELİ KIBRIS GAZİLERİ, 50 YIL SONRA SAVAŞTIKLARI TOPRAKLARA UĞURLANDI

Normalde şehrin hareketli bölgelerinden biri olan park, sabah saatlerinde sessizliğiyle dikkat çekti. Vatandaşların en çok tercih ettiği bir mekan olan park, sabahın erken saatlerinde boş kaldı.

Parkın boş olması bazı vatandaşlar için fırsat haline geldi. Vatandaşların bazıları spor yaparken bazı vatandaşlar ise evcil hayvanlarını dolaştırarak yürüyüş yaptı. Bu durum, özellikle sabah erken saatlerde hava koşullarının daha uygun olmasıyla vatandaşlar parkta keyifli zaman geçirdiler. Park'ta köpeğini gezdiren bir vatandaş, "Normalde bu kadar sakin olmaz birde yol üzerinde olduğu için sürekli koşuşturmaca olurdu ama şu an sakin duruyor. Biz de bu sakinliği fırsata çeviriyoruz." dedi.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT