İŞKUR İl Müdürü Hacı Akkoyunlu ve Enerji Telekomünikasyon A.Ş. yönetimi arasında yapılan görüşmeler sonucunda, İşbaşı Eğitim Programı kapsamında 25 kişilik yeni istihdam sağlandı.

Osmaniye’de yayla evinde çıkan yangın paniğe neden oldu Osmaniye’de yayla evinde çıkan yangın paniğe neden oldu

Osmaniye Cebeli Bereket Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren Enerji Telekomünikasyon A.Ş., İşbaşı Eğitim Programı çerçevesinde “Çağrı Merkezi Görevlisi” pozisyonunda 25 kişiyi işe aldı. Bu program sayesinde iş arayanlar, mesleki deneyim kazanırken aynı zamanda sektörde iş bulma şanslarını da artırıyorlar.

İŞKUR İl Müdürü Hacı Akkoyunlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Osmaniye’de işsizliği azaltmak ve istihdamı desteklemek amacıyla sürekli çalıştıklarını belirtti.

Akkoyunlu, “Tüm çalışma arkadaşlarımızla sahada aktif olarak işyeri ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. İşverenlerin istihdam teşvikleri ve programlardan en etkin şekilde yararlanmalarını sağlamak için çabalıyoruz. İş piyasasını analiz ediyor, iş arayanlar ile işverenleri buluşturuyoruz. Bu sayede, hem istihdama katkı sağlıyor hem de işsizlikle mücadeleye devam ediyoruz ve edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Osmaniye İŞKUR’un istihdama yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ederken, yeni iş olanakları yaratmak için yerel işverenlerle iş birliği içinde faaliyet gösterdiği belirtildi.

.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT