OSMANİYE’DE GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI OSMANİYE’DE GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ile Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Tosyalı Holding arasında imzalanan protokol ile 17 kişi İşbaşı Eğitim Programı kapsamında işe başlayacak.
İŞKUR İl Müdürü Hacı Akkoyunlu tarafından Tosyalı Akademide başlatması yapılan İşbaşı Eğitim Programının katılımcıları “soğuk hadde işçisi” mesleğinde çalışacaklar.
Düzenlenen programda Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hacı Akkoyunlu, “İlimizde istihdamın artırılmasına yönelik faaliyetlerimize bütün çalışma arkadaşlarımız ile gayretli bir şekilde hız kesmeden devam ediyoruz. İş ve Meslek Danışmanı arkadaşlarımız sürekli olarak sahada işyerlerini ziyaret etmekte, ihtiyaca göre program düzenleme, kurs açma, nitelikli işgücünü artırmaya yönelik faaliyetlere aralıksız devam ediyor. İŞKUR İl Müdürlüğü olarak iş arayan vatandaşımız, iş verenimiz, ve çalışan emekçilerimiz için, istihdamın korunması, nitelikli işgücünün artırılması, işsizliğin azaltılması için gayretle çalışacağız. Tosyalı Holding ile yapmış olduğumuz istihdam faaliyetlerine bir yenisini daha eklemiş bulunuyoruz. Soğuk hadde işçisi mesleğinde 17 kişinin istihdam edilmesini sağladık. Bu istihdamın gerçekleşmesinde emeği geçen Tosyalı Holding yetkililerine ve İl Müdürlüğümüz çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.
Yapılan bilgilendirme toplantısına İşkur Şube Müdürü Deniz Aydın ile İş ve Meslek Danışmanı Oğuzhan Panavur da katıldı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN