Osmaniye Polisevinde düzenlenen teslim törenine Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Osmaniye İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Şener Kaytez, Osmaniye İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva katıldı. 

SON DAKİKA... ALMANYA'DA ÇIKAN YANGINDA 2 TÜRK HAYATINI KAYBETTİ! SON DAKİKA... ALMANYA'DA ÇIKAN YANGINDA 2 TÜRK HAYATINI KAYBETTİ!


Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Vali Yılmaz’a teslim alınan araçlarla ilgili bilgiler aktardı.

Vali Yılmaz, teslim töreninde  yaptığı konuşmada; “Bugün 20 tane emniyet teşkilatımızın kullanacağı araçların teslim törenini gerçekleştiriyoruz. Bu araçlarımız emniyet teşkilatımız için çok araştırılarak yapılan bir çalışma sonucunda çok verimli kullanılabilecek araçlar olduğunu tespit etti arkadaşlar. Bizim bu araçlara çok ihtiyacımız olduğunu ve bunların bir an evvel alınması gerektiği kanaatine vardık. Osmaniyeli hayırseverler ve Emniyeti Güçlendirme Vakfımızla beraber bu araçların Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğümüzün hizmetine sunulmak üzere alınması sağlandı. Ben hayırsever vatandaşlarımıza ve Vakfımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim bu araçlarla emniyet teşkilatımız, araç parkı bakımından güçlenmiş oldu. Emniyet teşkilatımız canla başla Osmaniyemizin huzur ve güvenliği için çalışıyorlar, bu araçlarımızla birlikte daha güçlü, daha etkin ve aktif olacaklar. Bu araçlarımızın emniyetimize hayırlı uğurlu olmasını hep güzel günlerde kullanılmasını, kazasız belasız kullanılmayı nasip etmesini Allahtan diliyorum. Emniyet teşkilatımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Emniyet teşkilatımıza sahip çıktığımız sürece çok daha güçlü olacağız. Bu desteği sağlayanlara bir kez daha teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi. 

Tören, kesilen kurbanın ardından edilen dua ve araçların siren çalarak geçişlerinin ardından sona erdi.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT