Haftanın ikinci günü olan Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları ile sizi neler bekliyor öğrenebilir ve önlem alabilirsiniz. İşte, 17 Eylül Salı gününün burç yorumları…

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Koç, bugün genellikle kolaya kaçmak isteyebilirsiniz. Sakin kalmak ve çok fazla şey üstlenmekten kaçınmak için iyi bir zaman. Tutkulu, hayalperest bir ruh hali, olağan rutinden hoş bir sapma görevi görür. Güvensizlikler sizi veya çevrenizdekileri etkisi altına alabilir. Bu, etkileşimlerinizde biraz kopuk veya savunmasız hissetmenize yol açabilir. Birinin sizin hakkınızda ne hissettiğini veya bağınızın ne kadar derin olduğunu merak edebilirsiniz. Uzun vadede belirsiz endişelerin ve şüphelerin sizi geri tutmasına izin vermemeniz gerekirken, önemli konularda seçim yapmak için daha iyi bir gün beklemek daha iyi olabilir. Hassas noktalar kolayca tetikleniyorsa bu, onlara daha yakından bakmak ve onları onarmanın yollarını keşfetmek için bir şanstır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Boğa, bugün keyifli bağlantılar arıyorsunuz. Hayatınızda çok fazla plan olabilir ancak çok azı akılda kalabilir, bu da muhtemelen aklınıza gelen yeni fikirlerin tadını çıkarmanızı ve onlara çok fazla yatırım yapmamanızı daha iyi hale getirir. Bugün, bazı etkileşimler hassas olabilir çünkü istediğiniz kadar takdir edildiğinizi hissetmeyebilirsiniz. Başkalarından ihtiyacınız olanı alamadığınız konusunda endişeli olabilirsiniz ancak günün olayları size öz bakıma olan bağlılığınızı daha iyi anlamanızı sağlayabilir. Örneğin, karşılığını vermeyen bir şeye çok fazla enerji yatırdıysanız, şimdi değişiklik yapma ihtiyacı hissedeceksiniz. İş veya sağlık sorunları, özellikle bazı şeyleri ertelediyseniz, zirveye ulaşabilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili İkizler, bugün ihtiyaçlarınızı karşılamak veya duygularınızı ifade etmek için bir çekim hissedebilirsiniz. Duygusal düzeyde sakinleşmeye yardımcı olan aktiviteler faydalıdır. Bir şeye kilitlenmektense gözlemlemek ve planlamak daha iyidir. Olayları kişisel algılama eğilimindeyiz. Kendinizi kafese kapatılmış hissederseniz sinirlenebilirsiniz. Bugün ve yarın ortaya çıkan duygulara dikkat edin. Anlık kaprisler olarak gizlenseler de geçmişte gömdüğünüz veya kaçırdığınız sorunlar olma olasılıkları daha yüksektir. Yine de enerjilerin şu anda tepkisel olduğunu kabul edin, bu nedenle kendinizi merkeze almaya çalışın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Yengeç, etkileşimleriniz bugün her zamankinden daha dinamik, yaratıcı ve oldukça coşkulu hissedebilirsiniz. Bu coşkuyla, başkalarına ilham verebilirsiniz. Yine de günün enerjileri hassas tarafta. Zaman zaman sevdiklerinizle bağlantı kurmakta sorun yaşayabilirsiniz. Ayrıca şu anda profesyonel konuları net bir şekilde görmek zor olabilir ve nihayetinde nereye gittiğiniz konusundaki kafa karışıklığını ilişkilerinizi etkileyebilir. Hayal gücünüzün sizi olumsuz yerlere götürmesine izin vermek yerine yapıcı bir şekilde kullanın. Nitekim bugün zirveye ulaşan sorunlar da bir engeli aşabilir ve gerisi yokuş aşağı olmalıdır.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Aslan, eğer biraz güvensiz hissediyorsanız veya şu anda çözmeniz gereken çözülmemiş sorunlarınız varsa, zihninizin eşitsizlikler ve adaletsiz durumlar etrafında dönen meselelere yöneldiğini görebilirsin. Bugünün enerjileri her şeyi büyütebileceği için, gerçekte ne hissettiğinizi açıklamayan iletişimlere dikkat edin. Örneğin, başkalarının söylediklerine fazla anlam yüklüyor olabilirsiniz ve buna karşı tepkiniz istemeyebileceğiniz bir kalıcılığa sahip olabilir. Yine de, planlarda zayıflıkların nerede olduğunu görmek için fazladan gözlem gücüne sahipsiniz ve ilerledikçe bunları onarmaya veya güçlendirmeye karar verebilirsin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Başak, bugün duygusal ihtiyaçlarınız veya güvenlik için başkalarına dönebilirsiniz. Özellikle ilişkilerle ilgili duygular yoğunlaşır. Bugün, özellikle finans ve kalp meseleleriyle ilgili olarak, zayıflıklarınız spot ışığında olabilir. Rahatlığa ve aşinalığa mı yoksa heyecana mı ihtiyacınız olduğunu belirlemek kolay değil. Karar alma duygusal olarak yönlendirilebilir veya korku ve güvensizliğe dayanabilir, bu nedenle önemli kararlar almak için daha iyi, daha net bir gün beklemek isteyebilirsiniz. Şu anda biri güvenlik veya finans meselelerine sizinle aynı şekilde bakmıyorsa, sabırlı olmaya çalışın. Hayal kırıklıklarınızı veya korkularınızı neyin tetiklediğine dair notlar alın çünkü ilerlemek için bunları çözmeye odaklanmanız gerekecek.

Şehit Mehmet Fatih Çangır kimdir? kaç yaşında, nereli Şehit Mehmet Fatih Çangır kimdir? kaç yaşında, nereli

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugünün enerjileri inişli çıkışlı olabilir sevgili Terazi ancak rutinlerinizin başında kalmak veya pratik meselelerle ilgilenmek isteyeceksiniz. Doğrudan istediğiniz şeyin peşinden gitmek zor olabilir. İnsanlarla sağlıklı şekillerde ilişki kurmak da kolay değildir. Önemli bir kişiyle aynı fikirde olmanız pek olası değildir veya kendinizde kabul etmediğiniz bir ihtiyaca veya korkuya odaklanabilirsiniz. Yine de ilişkileriniz aracılığıyla kendiniz hakkında daha fazla şey öğreniyorsunuz ve bu fırsatı düşünmek, onarmak ve büyümek için kullanmaya karar verebilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Akrep, bugün odaklanmaktan ve ciddileşmekten çok sosyalleşmeye ve eğlenmeye daha yatkınsınız. Kendinizi ifade etme ve dinlenme ihtiyacınızla bağlantı kuruyorsunuz. Güvensizliklerle boğuşmak mümkün ancak hedeflerinizi takip etmenizi engelleyen davranışları fark etmek için iyi bir zaman. Bu süreçte, kendinize karşı çok sert olma eğilimine dikkat edin. Eylemlerinizin sözlerinizden çok daha yüksek sesle konuşması mümkün. Olumlu eylemler ve jestler şu anda birçok kişilerarası sorunu çözebilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Yay, bugün rahatlatıcı ve tanıdık aktiviteler ruh halinizi yükseltir. Bu bir keşif ve aydınlanma zamanı olabilir. Yine de özellikle arkadaşlar veya aşk etrafında yoğunlaştığında biraz kafa karışıklığına neden olabilir. İnsanlar sizi geri çekebilir, mesafeli olabilir veya onlardan şüphe duymanıza neden olacak şekilde davranabilir. Geçici olarak, kime veya neye değer verdiğiniz konusunda fazla netliğiniz yok. Bu nedenle, bir ilişkide hızlı kararlar veya dürtüsel harcamalar gibi daha sonra pişmanlık duymanıza neden olabilecek davranışları kontrol etmek en iyisidir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün size gelen bilgileri toplamayı hedefleyin ancak neyin yararlı olduğunu ve neyin göz ardı edilebileceğini ayıklamak için zaman ayırın. Bir şeye bağlanmaktansa gözlemlemek daha iyi olacaktır. Ayrıca, bugün bir durum hakkında gerçekte nasıl hissettiğinizi belirsizleştirebilir. Bu etkiyle, oldukça hassas olabilirsiniz ve belki de bir konuyu yanlış şekilde veya güvensizlikten okuyabilirsiniz. Şu anda gerçekleşen olaylar eski yaraları açabilir ancak yaralar tamamen açıkken, iyileşmenin yollarını bulma fırsatınız olabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Kova, bugün bu bazı yönlerden işleri yavaşlatmak için iyi bir gün. Rahatlatıcı aktiviteler odakta ve pratik işlerinizdeki duygularınızla bağlantı kurmak iyi bir fikir. Nitekim bunlara göre hareket etmemek en iyisidir. Bugün yaşanan şeylerden ders çıkarmayı hedefleyin, rahatsız edici olsa bile, çünkü bir şeyi gömülü tutmak yalnızca sorunları uzatacaktır. Nitekim hikayenin daha fazlası olabileceğinden, bekleyin ve görün.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün kaygı veya güvensizlik duygularını harekete geçiren sorunları beraberinde getirebilir, sevgili Balık. Bu ekstra hassasiyetle, ister insanlar ister durumlar hakkında olsun, değer algılarınız yanlış olabilir. Bu şeylerin ilişkilerinizi etkilemesine izin vermemek için elinizden geleni yapın ve büyük harcamalar yapmamaya dikkat edin. Nitekim, gözlemlemek ve not almak için iyi bir zaman. Gün ilerledikçe gömülü duygular yüzeye çıkabildiğinden gerilim artıyor. Eğer kaçamıyorsanız, yüzleşin!

Editör: Haber Merkezi