Juventus resmi hesabından Arda Güler'i transfer ettiğini açıkladı! Juventus resmi hesabından Arda Güler'i transfer ettiğini açıkladı!

Osmaniye Belediyesi tarafından 24-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Yer Fıstığı Festivali için geri sayım başladı. 

24 Ekim Perşembe günü “Osmaniye Yer Fıstığı Paneli” ile başlayacak olan festival programları çerçevesinde, kültür gezisi ve yer fıstığı tarlası ziyaretleri olacak. 

ört gün sürecek etkinlikler boyunca, yemek yarışmaları, müzik dinletileri, çocuk etkinlikleri ve konserler düzenlenecek.

Fıstık Festivali2Yer Fıstığı Festivali programları, 24 Ekim Perşembe günü Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsünde saat 09.00’da Osmaniye Yer Fıstığı Paneli ile başlayacak. 25 Ekim Cuma günü ise OKÜ 15 Temmuz Amfisinde saat 10.00’da “Her yönüyle Osmaniye Yer Fıstığı” çalıştayı düzenlenecek. Devamında ise Kastabala – Karatepe Açık Hava Müzesine kültür gezisi yapılacak. Ardından Osmaniye Yerfıstığı tarlası ziyaret edilecek. 
26 Ekim Cumartesi günü ise Atatürk Caddesi Çarşamba Pazarı girişinden başlayıp, Eski Belediye önüne kadar festival korteji yürüyüşü yapılacak. Festival açılış töreninin ardından Kobaner pasajı yanındaki alanda Fıstık Gibi Yemekler yarışması gerçekleştirilecek. 
27 Ekim Pazar günü saat 12.00’da Atatürk Caddesi Kobaner Pasajı yanındaki alanda “Annemin Fıstık Gibi Yemekleri Yöresel Yemek Yarışmaları” düzenlenecek. İş Bankası önündeki etkinlik sahnesinde, müzik dinletisi ve müzikli çocuk etkinlikleri yapılacak. Fıstık Festivali programları, saat 20.00’da OKÜ Stadyumunda düzenlenecek olan sevilen şarkıcı Merve Özbey halk konseri ile sona erecek.
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN