OSMANİYE’DE YÜZME BİLMEYEN KALMIYOR OSMANİYE’DE YÜZME BİLMEYEN KALMIYOR

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet,Cumhuriyet Meydanı’nda geçici olarak depremzede esnaflar için konteyner çarşı kurulacağını belirtti.
Çenet, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 6 Şubat depreminden sonra Osmaniye'de başlatılan toparlanma çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti.
Depremin yaralarının sarıldığını vurgulayan Başkan Çenet, bu süreçte esnafların mağduriyetini gidermek amacıyla da önemli bir adım atıldığını açıkladı.
Başkan Çenet, esnaflarla yapılan görüşmeler sonucunda, Cumhuriyet Meydanı'nda geçici olarak konteyner iş yerleri kurulacağını açıkladı. 
Özellikle depremden etkilenen Mehmet Eminler Sıra Dükkanları olarak bilinen bölgedeki esnafların talepleri doğrultusunda alınan bu karar ile esnafların ticari faaliyetlerine devam etmelerinin sağlanacağını aktaran Başkanı Çenet, "Osmaniyemizin her şeyin en iyisine layık olduğunu biliyoruz. Gelecek nesillerimize daha yaşanabilir ve güzelliklerle dolu bir Osmaniye bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Çenet, Belediye Zabıta ekiplerinin esnafın sorun ve talepleri için çalışma yapacağını sözlerine ekledi. 
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN