Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, kent merkezinde ekiplerce yapılan çalışmaları inceleme ve denetleme esnasında çalışanlarla birlikte parke taşı döşedi.

Başkan Çenet, 6 Şubat depreminin en fazla etkilediği İstasyon Caddesinde belediye çalışmalarını inceleme ve denetlemede bulundu.

OSMANİYE'DE "DİRENİŞE SELAM, SİYONİZME LANET" YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI OSMANİYE'DE "DİRENİŞE SELAM, SİYONİZME LANET" YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

461975097 855952920066062 1519943298333999633 NDeprem sonrası yenileme ve düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten Çenet, kent merkezindeki diğer bölgelerde de benzer çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Çenet, "Osmaniyemiz için attığımız her adımda, yaptığımız her işte heyecanımız bir kat daha artıyor. Çünkü; Osmaniye hepimizin. Duracak, bekleyecek veya bugün kalsın yarın yaparız diyecek vaktimiz yok. Osmaniye’yi güçlü bir şekilde geleceğe taşımaya kararlıyız. İstasyon yolumuzu da en kısa zamanda tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı olmasını diliyorum. Çalışkan ve üretken belediyecilik anlayışıyla şehrimizin altyapısını ve üst yapısını tamamen hemşerilerimize yakışır şekilde yaparak hizmete sunmak için tempomuzu her gün artırarak çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Osmaniye Belediyesi ekipleri, altyapı güçlendirme ve sokak düzenlemeleriyle Osmaniye'nin daha modern ve yaşanabilir bir kent olması için açlışıyor.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT