Osmaniye Altı Nokta Körler Derneği Şubesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdurrahman Sefa Akkoyun ve yardımcısı Ali Çağlar’ı ziyaret etti.
Ziyarette, kentte engelli bireylerin yaşadığı ve karşılaştığı sorunları dile getirildi.
Dernek Başkanı Ziya Demez, ziyarette özellikle engelli aylığı bağlama ve diğer sosyal yardımlar konusunda yaşanan sıkıntıları anlattıklarını belirtti.
Demez, “Engelli bireylerin sosyal yardımlara erişiminde karşılaştıkları engellerin azaltılması ve yaşam kalitelerinin artırılması için neler yapılabileceği üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. İlgili mercilere iletilmesi gereken sorunları net bir şekilde ifade ederken, Akkoyun ve Çağlar’ın bize gösterdiği sıcak ve samimi ilgi, sorunlarımıza duyarlı yaklaşımları bizleri memnun etti” dedi.
Osmaniye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdurrahman Sefa Akkoyun ve yardımcısı Ali Çağlar’ı da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Akdeniz Üniversitesi ve Akdeniz Film Yapım Derneği arasında kentin tanıtımı amacıyla iş birliği protokolü imzalandı Akdeniz Üniversitesi ve Akdeniz Film Yapım Derneği arasında kentin tanıtımı amacıyla iş birliği protokolü imzalandı

 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN