AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, Hasanbeyli ilçesinde önemli incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu. 
Binboğa'nın ziyaretinde İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İlçe Başkanı Mehmet Bulanık, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Bozkan ve parti yöneticileri yer aldı.
Ziyaretin ilk durağı AK Parti Hasanbeyli İlçe Teşkilatı oldu. İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, partililerle bir araya gelerek ilçelerde sürdürülen faaliyetler, halkın beklentileri konusunda istişarelerde bulundu.
Yapılacak projeler hakkında detaylı bilgi alan Binboğa, parti teşkilatındaki görüşmelerin ardından ilçedeki önemli inşaat projeleri incelendi. 

OSMANİYE'DE ÖĞRETMENDEN YÜREKLERE DOKUNAN JEST OSMANİYE'DE ÖĞRETMENDEN YÜREKLERE DOKUNAN JEST

460050180 18359514718115768 6019205007189817738 NÖzellikle Belediye Hizmet Binası ve Entegre Devlet Hastanesi inşaatlarında yapılan ziyaretlerden bilgi alan Binboğa, ardından Hasanbeyli'nin giriş yolundaki genişleme ve devam eden çalışmaları inceledi.
Ziyaretin bir diğer önemli ayağı ise ilçe esnafıyla yapılan buluşmaydı. Mehmet Sadi Binboğa, Hasanbeyli'deki esnaf tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu. Vatandaşların dile getirdiği sorunları dinleyen Binboğa, bu taleplerin ilgili makamlara iletilmesi ve çözümü için çalışma yapılacağını belirtti.
Hasanbeyli Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe, Mehmet Sadi Binboğa ve beraberindekilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yumrutepe, ilçede yürütülen projelere verilen destek ve iş birliği sayesinde Hasanbeyli'nin geleceği için umut verici adımlar atıldığını vurgulayan Başkan Yumrutepe, belediyenin hizmet verdiği ve hastane inşaatları gibi hizmetlerin ilçeye büyük fayda sağlayacağını kaydetti.

 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN