Osmaniye İl Hakem Kurulu Başkanı ve klasman gözlemcisi Mehmet Nevzat Adal, TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından Bölgesel Kurul üyesi olarak atandı.
Adal, Merkez Hakem Kurulu tarafından Osmaniye, Adana, Kahramanmaraş, Kilis, Hatay, Mersin, Gaziantep, Niğde, Karaman ve Niğde illerini kapsayan 7. Bölge Bölgesel Hakem Kurul Üyeliğine atandı.
Adal, önce de 4 yıl Bölgesel kurul üyeliğini, klasman gözlemciliği, Ptt 1. Lig, 2. Lig ve 3. Liglerde de 20 yıl klasman hakemi olarak görev yaptı.
Osmaniye’de futbol kamuoyu da Mehmet Nevzat Adal’ın yeni görevini memnuniyetle karşıladı.
Bu arada, Adal’ın yeni görevinden dolayı da İl Hakem Kurulu Başkanlığını ise mevcut başkan vekili Yusuf Alkaya’nın yürüteceği belirtildi.
Alkaya, yaptığı açıklamada, yeni görevinden dolayı Mehmet Nevzat Adal’ı tebrik ederek yeni görevinde de başarılı olacağına inandığını kaydetti.