Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM), “İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetlerinin Geliştirilmesi Projesi (IQJVC)” kapsamında Ankara’da düzenlenen çalıştaya katıldı.

OSMANİYE VALİSİ YILMAZ, ŞEHİT AYKANAT’IN AİLESİNE ŞEHADET BELGESİNİ TAKDİM ETTİ OSMANİYE VALİSİ YILMAZ, ŞEHİT AYKANAT’IN AİLESİNE ŞEHADET BELGESİNİ TAKDİM ETTİ

OKÜ kariyer gelişimi ve iş dünyası ile üniversite arasındaki köprüyü güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından yürütülen çalıştaya katılım gösterdi.

Okü Kagem Işkur Osmaniye1Çalıştayda “İŞKUR ve Kariyer Merkezlerinin Mevcut Durumlarının Değerlendirilmesi”, “Kurumlar Arası Rol ve Görev Dağılımı”, “Sunulan Hizmetlerin Geliştirilmesi” ve “Geliştirilebilecek İş Birliği Alanlarının Belirlenmesi” gibi önemli konular masaya yatırıldı. 

İş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinin daha etkili hale getirilmesine yönelik fikir alışverişi ve kurumlar arası iş birliği fırsatlarının belirlenmesi açısından önem atfedilen çalıştayda, OKÜ’yü temsilen KAGEM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muhammet Savaş Yılmaz da yer aldı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN