Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in kızı Mürüvvet Başdeğirmen, 13 Mayıs 2023 tarihinde geçirdiği talihsiz kazanın ardından, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in kızı Mürüvvet Başdeğirmen, yaklaşık bir buçuk yıldır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olay, 13 Mayıs 2023 tarihinde merkeze bağlı Deregümü köyündeki at çiftliğinde meydana gelmişti. Mürüvvet Başdeğirmen, kendisine ait at ile çiftlikten çıktığı sırada dengesini kaybederek attan düştü ve ağır yaralandı.

Beyin Kanaması Geçirmişti
Kazanın ardından sağlık ekipleri hızla olay yerine gelerek ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Mürüvvet Başdeğirmen, beyin kanaması geçirdiği tespit edildikten sonra Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. O tarihten itibaren yoğun bakımda tedavi altına alınan Başdeğirmen, ne yazık ki yaşam mücadelesini kaybetti.

Yoğun Bakım Süreci
Başdeğirmen, yaklaşık bir buçuk yıl boyunca SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Ancak tüm çabalara rağmen durumu düzelmedi ve hayatını kaybettiği bilgisi bugün itibarıyla paylaşıldı.

Mersin'de yaralı bulunan yaban keçisi tedavi altına alındı Mersin'de yaralı bulunan yaban keçisi tedavi altına alındı

Zenginleştirilmiş Anahtar Kelimeler: Isparta Belediye Başkanı, Mürüvvet Başdeğirmen, attan düşme kazası, beyin kanaması, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi, yoğun bakım, hayatını kaybetti, Deregümü köyü

Kaynak: İHA