Osmaniye Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Ramazan Bayramının rahmet, merhamet ve bereketi içerisinde barındıran mübarek bir gün olduğunu belirtti.

Attığınız Çöplere Dikkat: Enerji Olabilir Attığınız Çöplere Dikkat: Enerji Olabilir

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Albak, Bayram günlerinin milli ve manevi değerlerin bütün güzellikleriyle hissedildiği, kırgınlık ve küskünlüklerin bir kenara bırakıldığı günler olduğunu kaydetti.

Bu günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatın her anına yayabilmenin ortak hedef olması gerektiğini ifade eden Albak, şunları kaydetti:
“Bu günleri fırsat bilerek aramızdaki sevgi, merhamet, kardeşlik ve hoşgörü duygularını güçlendirmemiz bayramı gerçek anlamda idrak etmemizi sağlayacaktır. Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğü ailesi olarak eğitim camiamızın tüm paydaşlarının ve değerli vatandaşlarımızın bayramının, tüm sevdikleriyle birlikte huzur içinde geçmesini temenni ediyor, Ramazan'ın ruhu ile bayramın neşesi birleşerek; ülkemize ve milletimize barış, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Aziz Şehitlerimizi rahmet ve hürmetle yâd ediyor; şehit ailelerimizin, Aziz Milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN