OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ

MHP Genel Başkan Başdanışmanı 25-26. Dönem MHP Osmaniye Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy, olimpiyat oyunlarının açılışında yapılan programın art niyetli küresel zihniyetlerin propagandasına dönüştüğünü belirtti.
Ersoy, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Sporun, dünya milletleri için barış, kardeşlik, tanışma, kaynaşma, birbirini anlama ve daha yakından tanımaları için çok önemli bir vasıta olduğunu hatırlatan Ersoy, Olimpiyat Oyunları’nın bu vasıtaların en önemlisi ve kapsamlısı olduğunu hatırlattı.
Olimpiyat Oyunları’nın açılışı dolayısıyla yapılan programda verilen veya verilmek istenilen mesajların, art niyetli küresel zihniyetlerin propagandasına dönüştüğünü ifade eden Ersoy, “Daha önce de defalarca zikrettiğimiz üzere özgürlüğün değil sapkın bir zihniyetin sonucu olan LGBT başta olmak üzere, sağlıklı bir insanlık ve medeniyet yapısının sürdürülebilmesi için gerekli hemen tüm anlayışları yok sayan veya karşısında olan mesajların olduğu açılış programı elbette kabul edilemez. Millî geleceğimiz aile kurumunu; millî ve manevi değerlerimizle yaşatmaya bağlı olduğumuzu unutmadan, milletleri kimliksizleştirmeye yönelik küresel ve bölgesel organizasyon ve operasyonlara duyarlı olmalıyız. Unutulmamalıdır ki kaybolan millî kimlikleri kazanmak, var olanı korumaktan çok daha zordur. Binlerce yıldır millî ve manevi değerleriyle ayakta duran asil milletimiz, bu alanda ki örtülü veya açık tüm operasyonları da akamete uğratacak güce ve ferasete sahiptir” ifadelerini kullandı. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN