OSMANİYE'DE ÖĞRENCİLERDEN CAMİ ZİYARETLERİ OSMANİYE'DE ÖĞRENCİLERDEN CAMİ ZİYARETLERİ

Osmaniye Memur – Şube Başkanı Mahmut Kahraman, Toplu Sözleşme İkramiyesinin TBMM Genel Kurulu’nda yeniden kabul edilerek yasallaştığını belirtti.
Kahraman, yaptığı açıklamada, Toplu Sözleşme İkramiyesinin iptaliyle sendikalı kamu görevlilerinin yaşadığı mağduriyetin bu düzenleme ile giderildiğini kaydetti.
Bu düzenleme ile sendika üyesi tüm kamu görevlilerinin toplu sözleşme ikramiyesini almış olacağını ifade eden Kahraman, şunları kaydetti:
“Yetkili Konfederasyon olarak; sahada ve meydanlarda ortaya koyduğumuz tepki, masada verdiğimiz mücadele, ikili görüşmelerle sosyal diyalog sendikacılığının en iyi örneğini sergiledik. Özellikle bu süreçte Genel Başkanımız Ali Yalçın’ın sonuç odaklı kararlı çabası, ikili görüşmelerle ısrarcı takibi çözümün anahtarı oldu. Toplu sözleşme ikramiyesinin yeniden hayata geçmesinde desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız sn @RTErdogan olmak üzere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. @_cevdetyilmaz’a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. @isikhanvedat ‘a AK Parti Grup Başkanı Sn.@avabdullahguler’e , Grup Başkan Vekili Sn. @leylasahinusta ‘ya, Plan Bütçe Komisyonu üyelerine, genel kuruldan geçmesini sağlayan Milletvekillerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.”
Kahraman, bu adımın devamının gelmesi gerektiğini kamu görevlileri sendikacılığını evrensel ilkelere uyumlu hale getirecek düzenlemenin hayata geçirilmesini ve 4688 değişikliğinde vakit kaybedilmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN