Abdurrahim Karakoç kimdir? Eserleri ve kendi sesinden MİHRİBAN şiiri... Abdurrahim Karakoç kimdir? Eserleri ve kendi sesinden MİHRİBAN şiiri...

Dünya genelinde milyonlarca insanın kullandığı sosyal medya uygulaması WhatsAapp popüler mesajlaşma uygulamalarının başında yer alıyor.

WhatsApp, şimdi de kullanıcıların ilgisini çekecek bir özelliği duyurdu.

iOS ve Android kullanıcılarına sunmak için yeni özellikler üzerine çalışmaya devam ediyor. Yeni getireceği uygulama ise "Yuva Yıkacak Özellik" olarak adlandırılıyor.

Mesajlaşma durumunda Apple'ın İphone cihazlarında gelen mesaj bildirimlerinde mesaj gönderen kişinin fotoğrafı görünmüyor ama yeni gelecek özellikte bu durum tersine dönüyor gruplardan gelen mesajlarda dahil atılan mesajda mesaj gönderen kişinin fotoğrafı da yer alması bekleniyor. 

İçerisinde bulunduğunuz gruplarda '@' işareti konulunca etiket dediğimiz bahsetme olayı gerçekleşiyor. Bu olay çoklu mesaj geldiğinde size yazılan bir mesajı görememe durumunu ortaya çıkartıyor. 

YENİ ÖZELLİKLER NE ZAMAN GELECEK?

WhatsApp''ın yeni özellikleri gelecekte daha fazla hesap için etkinleştirmeyi planladığı söyleniyor. Ancak henüz resmi bir açıklama veya tarih bilgisi mevcut değil.

Muhabir: Sedat Kaan ERAT