Adana’nın Kozan ilçesi Dağılcak mevkiinde dün meydana gelen trafik kazasında 5 kişilik Güleç ailesi hayatını kaybetmişti. Bugün ise aynı ailenin cenazesinden dönen amca, yine aynı yolda kaza yaparak 8 kişinin yaralanmasına neden oldu.
Epilepsi nöbeti kazaya yol açtı
Hayatını kaybeden Güleç ailesinin cenazesi, bugün Feke ilçesinde toprağa verildi. Cenazeye katılan Orhan Durmuş, dönüş yolunda direksiyon başında epilepsi nöbeti geçirdi. Nöbet sırasında kontrolünü kaybeden Durmuş, park halindeki ve içinde çocukların bulunduğu bir otomobile çarptı.
Yaralılar hastaneye kaldırıldı
Kazanın ardından Orhan Durmuş ile birlikte araçta bulunan Hatice Güleç, Fahri Güleç ve Selma Durmuş yaralandı. Ayrıca, çarpılan araçta bulunan ve isimleri henüz öğrenilemeyen 4 kişi de kazadan etkilendi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekipleri, araç içinde sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı
Yetkililer, yaralıların tedavilerinin sürdüğünü ve kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldığını bildirdi.