İlçe genlinde bozuk ve yıpranmış yoların yapılması için kolları sıvayan Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Turgut Özal Caddesi’nde (Hükümet Caddesi) başlatılan çelik asfalt çalışmalarına katıldı.

OKÜ TAZELENME ÜNİVERSİTESİ STANDINDA İLK KAYDI BAŞKAN ÇENET YAPTI OKÜ TAZELENME ÜNİVERSİTESİ STANDINDA İLK KAYDI BAŞKAN ÇENET YAPTI

Şehrin önemli ve yoğun olarak kullanılan Turgut Özal Caddesi’nin çelik asfalt çalışmalarını 3 gün içerisinde tamamlayacaklarını belirten Başkan Olcar, “Tüm gayretimiz, Kadirli’nin yaşam kalitesini yükseltmek ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek. Hükümet Caddesi olarak bilinen Turgut Özal Caddesi’nde çelik asfalt uygulamamızı başlattık. Burayı 3 gün içerisinde tamamlayacağız. Ardından hiç beklemeden Coşkunlar Caddesi’ne çelik asfalt uygulamasını yapacağız. Tüm Kadirli halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Seçim sonrası kısa sürede çelik asfalt yol çalışmaları nedeniyle memnuniyetini ifade eden esnaf ve vatandaşlar ise Başkan Olcar’a teşekkür ederek, her zaman yanında olduklarını belirttiler.

Vatandaşların sabrı ve ilgisi için teşekkür eden Başkan Olcar da, zor şartlar içerisinde başlatılan çelik asfalt yol çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağı sözünü verdi..

Kaynak: KADİRLİ BELEDİYESİ