Geceye Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alparslan Karcı, kurum müdürleri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

Belediye Başkanı Olcar, Kaymakam Güney’in ilçeye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Cumhuriyet Başsavcısı Karcı da benzer şekilde Kaymakam Güney’in hizmetlerinin önemine vurgu yaptı.

OSMANİYE'DE 17 EKİM 2024 PERŞEMBE GÜNÜ VEFAT EDENLER OSMANİYE'DE 17 EKİM 2024 PERŞEMBE GÜNÜ VEFAT EDENLER

Duygulu bir konuşma yapan Kaymakam Güney, Kadirli halkını tanımanın kendisi için büyük bir memnuniyet kaynağı olduğunu ifade etti. Görev süresi boyunca iyi ilişkiler kurarak ilçeye hizmet etme çabası içinde olduklarını belirten Güney, “Kapımız da gönlümüz de Eskişehir'de her daim açık olacaktır” dedi. Veda konuşmasında, “Sizlere en derin sevgi ve saygılarımla veda ediyorum, Allah’a emanet olun” diye ekledi.

Kaymakam Güney’in ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı, Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar tarafından çeşitli hediyeler ve plaket takdim edildi. Kadirli, Kaymakam Güney’in yeni görevinde başarılar dilerken, birlikte geçirdikleri zamanları unutmayacaklarını belirtti.

Editör: Bekir Burak CANBOLAT