Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün hazırladığı plan çerçevesinde, bu ekip 7/24 hizmet vererek vatandaşların ihtiyaçlarına anında yanıt verecek.

Belediye Başkan Vekili Mert Özyüksel, Park ve Bahçeler Müdürü Oğuzhan Pişirici ve Muhtarlar Birim Sorumlusu Murat Över, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Toplantıda, Belediye ekiplerinin her mahallede iki gün süreyle gerçekleştireceği çalışmalar hakkında detaylı bir sunum yapıldı.

OSMANİYE'DE OPERASYONLA YAKALANAN 8 ŞÜPHELİNİN 4'Ü TUTUKLANDI OSMANİYE'DE OPERASYONLA YAKALANAN 8 ŞÜPHELİNİN 4'Ü TUTUKLANDI

Özyüksel, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Mahalle muhtarlarımızla düzenlediğimiz bu toplantıda, Kadirli’ye daha iyi hizmetler kazandırmak ve sorunları birlikte çözmek adına önemli adımlar attık. Özellikle ‘Çözüm Ekibi’ adıyla kurulan ve 7/24 hizmet verecek özel birimimiz, Kadirli’nin her köşesinde aktif olacak. Belediye Başkanımız Mustafa Mert Olcar’ın büyük önem verdiği bu proje ile mahallelerimizdeki sorunları en kısa sürede çözmeyi hedefliyoruz. Bu çabalarımızla kazanan Kadirli olacak. Katılımlarından dolayı muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Toplantıda ayrıca park alanları olarak değerlendirilecek yerler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye yetkilileri, Kadirli’de daha yeşil ve yaşanabilir alanlar yaratmak için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini vurguladı.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT