OKÜ, Avrupa Nükleer Enerji Ajansı Resmi Üyesi Oldu OKÜ, Avrupa Nükleer Enerji Ajansı Resmi Üyesi Oldu

Osmaniye Valiliği tarafından 2022 Yılı 1. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. 
Osmaniye Valiliği Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz,  Baro Başkanı İbrahim Halil Yavuzdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul,  İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Müftüsü Ali Çakmak ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, tüm kurumlar arasında koordinasyon sağlanarak çalışmaların etkin bir şekilde sürdürülmesinin önemini vurgulayarak, bu mücadeleye her kurumun mutlaka katkı sağlayacağını düşündüğünü söyledi. Vali Yılmaz, sözlerinin devamında, mücadelenin etkin bir şekilde sürdürülmesi gerektiğini belirterek, bu mücadeleye destek olan herkese teşekkür etti.
Toplantının devamında 2020-2021 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı kapsamında oluşturulan 2021 yılı faaliyet planı yılsonu raporunun sunumu yapıldı. Toplantıda ayrıca 2022-2025 Osmaniye 2. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı kapsamında Ocak-Mart arasında gerçekleştirilen faaliyetler ile gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler de anlatıldı.
Osmaniye Valiliği

Editör: Haber Merkezi