Araç Muayenesi Yaptıracaklar Dikkat! Bir masraf daha çıktı Araç Muayenesi Yaptıracaklar Dikkat! Bir masraf daha çıktı

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kaya, AK Parti'nin 7-9 Haziran tarihleri arasında Kızılcahamam'da 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştireceğini belirtti.
Kaya, yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin Başkanlığında, Genel Sekreterlik Birim Toplantısı yapıldığını kaydetti.
Kızılcıhamam da yapılacak toplantının 7-8-9 Haziran’da yapılacağını ifade eden Kaya, şunları kaydetti:
“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, MYK ve MKYK Üyelerimizin, Kabine Üyelerimizin, Kurucu Üyelerimizin, 28. Dönem Milletvekillerimizin, Bakan Yardımcılarımızın, Kadın ve Gençlik Kolları MKYK Üyelerimizin ve Genel Merkez Yöneticilerimizin katılımıyla 7-8-9 Haziran’da Kızılcahamam’da gerçekleştireceğimiz 31. İstişare Ve Değerlendirme Toplantımızın ve 1-2 Temmuz’da Belediye Başkanlarımızın katılımıyla düzenleyeceğimiz İstişare ve Değerlendirme Toplantımızın hazırlıklarını değerlendirdik. Türk siyasi hayatına Milletimizin Partisi AK Partimizle giren İstişare ve Değerlendirme kültürü, Milletimize hizmet etmekten başka gayesi olmayan AK Partimizin en önemli unsurlarındandır. 31 Mart Seçim sonuçlarının ve izlenecek yol haritasının değerlendirileceği, Bakanlıklarımızın yapacağı geniş kapsamlı sunumlar ve parti yöneticilerimizin değerli katkılarıyla gerçekleştireceğimiz İstişare ve Değerlendirme Toplantılarımızın daha önceki toplantılarımızda olduğu gibi Partimize önemli katkılarının olacağına yürekten inanıyoruz.”

Muhabir: Ümit KAHRIMAN